Wat we doen

Keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken?
Kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal te Massenhoven. Van klassiek tot modern, traditioneel tot strak, voor elk wat wils. Wij helpen u verder met professioneel advies betreffende verschillende materialen voor uw kasten, werkbladen, etc. Wij verdelen verschillende merken zodat u kan werken
met uw vertrouwd apparatuur. Wenst u verschillende opties? Dit is geen probleem voor ons. Wij maken voor u een offerte op maat.

Wanneer u geen standaardruimte heeft, denk maar aan een schuin plafond of een scheve wand, kunnen wij u hiermee helpen. Al onze kasten worden in ons werkhuis op maat gemaakt. Dit zorgt voor een optimaal gebruik van de ruimte.

Ook als er renovatiewerken moeten gebeuren (nieuwe vloer, bezetting, …), kan u bij ons terecht. Meer informatie hierover kan u terugvinden onder de rubriek Renovatiewerken.

Badkamers

Niet enkel helpen wij u verder met een nieuwe keuken, ook als uw badkamer een opknapbeurt nodig heeft, staan wij voor u klaar.

Voor het sanitair werken wij samen met Schrauwen & Desco. Daar kan u zelf een keuze gaan maken. Tegels kan u dan weer gaan kiezen bij RG Tegels. Heeft u ergens anders iets gezien? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Uw badkamer is bij ons in goede handen!

Zandstralen

Renovatiewerken

Moet uw hele huis gerenoveerd worden? Is de beneden- of bovenverdieping toe aan opfrissing?

Wij werken samen met een sterk team van onderaannemers voor alle werken. Zo zorgen wij ervoor dat alles goed opeenvolgt en dat uw huis in een mum van tijd klaar voor gebruik is.

Van afbraak tot schilderwerken, voor alles werken wij samen met professionelen. Geen overdreven papierwerk, alles staat bij ons op één offerte!